iClean Nieuws

31-8-2012 
iClean Specialistische Reiniging & Advies professionaliseert op alle gebieden.
Hier hoort veilig werken zeer zeker bij. Om dit nu zichtbaar te maken voor onze opdracht gevers is iClean medio augustus gestart met het traject wat moet leiden tot VCA certificering voor het gehele bedrijf.

iClean Specialistische Reining & Advies wordt in dit traject ondersteunt door MJFacilities uit Loenen aan de Vecht.
Het fel begeerde VCA certificaat verwacht iClean medio januari 2013 in haar bezit te hebben.


24/03/2012 
iClean Specialistische Reiniging & Advies heeft een warm water osmose unit aangeschaft. Deze unit is uitgerust met 2 haspels, zodat er gelijktijdig door 2 personen mee gewerkt kan worden. Ook heeft de unit een water verwarmingssysteem tot 60 graden Celsius.

Reinigen met warm water is vele malen effectiever dan met koud water. Ook kunnen chemicaliën mee aangevoerd worden, gelijktijdig met de bewassing/reiniging van bijvoorbeeld damwand of trespa gevelbeplating. De water reinigings installatie is in de unit ingebouwd, zodat op locatie direct osmose water kan worden aangemaakt indien nodig, bijvoorbeeld bij het reinigen van damwand of trespa gevels. Op een digitaal display kan direkt de kwaliteit van het aangemaakte osmose water worden afgelezen zodat men er altijd van verzekerd is dat het osmosewater voldoet aan de gestelde eisen, en dus zeker is van een goed resultaat.

Door de aanschaf van deze unit kan iClean Specialistische Reiniging & Advies U nog beter van dienst zijn.

Voor meer informatie over osmosesystemen: www.baudion.nl